Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Pillanatok alatt fogyott el a több mint 150 adag ingyen étel

Az immár hagyományosnak mondható ingyenes ételosztást ismét a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Tiszta Vásárhelyért Egyesület szervezte, ezúttal a Klauzál utcai „Szabadság” olvasókörben.

Az eső és hideg ellenére már 11 órakor szállingózni kezdtek az étkezni kívánók, akik az ebéd előtt ingyen ruhát is választhattak maguknak. Sokan adományaikat hozták el, a szervezők szívesen látnak minden használható állapotban lévő, tiszta ruhaneműt. A gyerekeknek játék is jutott, és ezúttal olvasnivalót is választhatott magának bárki, több doboz könyv lelt így gazdára.

Lelkes segítők osztották az ételt.

A menü zöldséges rizseshús volt, ami szemmel láthatóan nagyon ízlett mindenkinek. Az alapanyagok megvásárlását egy városunkban élő külföldi házaspár adományából finanszírozták. A Sarokház és Galambos Lajos susáni lakos jóvoltából pedig sütemény is jutott mindenkinek.

A szervezők elmesélték portálunknak, hogy szívesen látják alkalmaikon azokat, akik segíteni szeretnének, és adományokat is várnak a Tiszta Vásárhelyért Egyesület számlaszámára a 10700158-71188667-5110000 számlaszámon, ahol a közleménybe azt kérik beírni: ételosztás.

A rizses csirkehús szemmel láthatóan mindenkinek ízlett.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!