Vegyen velünk lendületet! 970×250 -1

Márki-Zay: békaemberekkel találkoztam, ürgebőrbe varrva, guruló dollárokért cserébe

Amikor tavaly február 23-án 17 óra 2 perckor Berlinből vonattal Münchenbe érkeztem, azt sem tudtam, hogy Korányi Dávid három nappal korábban ott járt és hogy erről egy évvel később majd a fideszes megyei napilapok cikkezni fognak – fogalmazott oldalán Márki-Zay Péter az elmúlt napok hírei kapcsán.

Mint írja: Korányi Dávid 2022. február 17 és 20. között Münchenben tartózkodott, az ő Facebook-oldalán pedig már aznap megjelent, hogy Németországba fog látogatni, vagyis eleve kizárja, hogy ott találkozhattak volna.

,,Jobb híján kellemesen szórakozhatunk ugyan a Fidesz-propaganda újabb és újabb történetein arról, hogy mikor és hol találkoztam békaemberekkel, ürgebőrbe varrva, guruló dollárokért hazát árulva – de a propaganda erejét nem szabad alábecsülni”

– közölte az MMM elnöke. Hozzátette: sajnos a választásokon rendre kiderül, hogy a hazugságoknak sokan bedőlnek, vagy legalábbis sikerül őket annyira összezavarni, hogy ,,ne a nyomor, a halálozás, az akkumulátorgyárak vagy a politikusbűnözők eltitkolt vagyona alapján szavazzanak, hanem a propagandával lejáratott ellenzéktől rettegjenek.”

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -3

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!