Az NB3-as keretbe került a HFC két tehetsége

Fődi Zsolt és Bogdán Bence a nyári átigazolási szezonban érkezett Vásárhelyre, rengeteget tanultak az elmúlt félévben és mostanra érkeztek el oda, hogy komoly szerepet vállaljanak a felnőtt keretben, ezt az edzőmérkőzések alatt be is bizonyították.

A HFC tájékoztatása szerint Zsolt Ásotthalmon kezdett el futballozni, ahonnan Szeged következett. A felnőtt labdarúgásba Mórahalmon kóstolt bele a megyei első osztályban, majd nyáron érkezett a HFC-be. A második számú csapatnál kilencszer szerepelt és néhány alkalommal az NB3-ban is pályára lépett csereként.

Fotó: Hódmezővásárhelyi FC

Bence Algyőn kezdett futballozni majd Szegeden folytatta a pályafutását később pedig KTE labdarúgó akadémián töltött három és fél szezont. 2021/2022 telén hazatért Algyőre, nyáron pedig Hódmezővásárhelyre igazolt.

,,Zsolti és Bence nyár óta készül a felnőtt kerettel és mostanra kezdik felvenni az első csapat ritmusát. Mindketten a pálya jobb oldalán érzik jól magukat és remek hozzáállásról tettek tanúbizonyságot a felkészülés alatt. A csapat hamar befogadta őket és az idősebbek mindenben segítenek nekik. A felnőtt játékossá válásukban fontos mérfőldkőhöz érkeztek. Klubunk mindenben segití őket, hogy ez minél zökkenőmentesebben sikerüljön”

– fogalmazott Szűcs Róbert sportigazgató.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!