Nehéz meccseket vívtak a női csapatok

Két kemény mérkőzésen van túl a Vásárhelyi Kosársuli női felnőttcsapata. A vásárhelyiek mindkét alkalommal jó erőkből álló ellenfelekkel néztek szembe.

Jó hír, hogy a játék egyre biztatóbb, és egyre több felnőtt, korábban kosarazó játékos tér vissza a fiatalokkal kiegészülő gárdába, mely továbbra is várja a csatlakozni vágyókat.
 Január 26-án este a Szolnoki MÁV SE juniorkorú lányai látták vendégül felnőtt női csapatunkat. Sajnos győzni nem sikerült, viszont jó hír, hogy az edzésekre már egyre több „volt” kosaras tér vissza, illetve mutatkozik be újra mérkőzésen is. Egyelőre Utasi Gábor edző elsődleges feladat a csapat bővítése, amihez továbbra is várjuk a „régi” és új kosaras lányok jelentkezését.

MÁV Szolnok – Vásárhelyi Kosársuli 94-43

Kosársuli: Bányai, Mónus- Sztancsik 1, Gázsity 8, Szatmári 14/3, Kenéz 11

csere: Balogh 4, Tőkés 3, Kujber 2, Paplukács, Oláh 

Utasi Gábor: Hosszú idő után végre újra meccset játszottunk, ami már magában öröm. A fiatal, lelkes és jól felkészített ellenfelünk agresszív védekezése miatt nem tudtuk a saját játékunkat játszani és ennek tudható be a nagy pontkülönbség. A harmadik negyedben a zóna védekezéssel sikerült kicsit lelassítani a szolnoki lányokat, de sajnos támadásban iszonyatosan pontatlanok voltunk ekkor is, így nem csökkent a távolság a két csapat között. Edzünk tovább, hogy szorosabb meccseket tudjunk játszani.

Vásárhelyi Kosársuli – SZEK W 35-79

Vásárhely: Szatmári 8, Mónus -Sztancsik 6/6, Kenéz 5/3, Nánai 4, Tóth-Gazsity 4

csere: Bányai 8, Oláh, Paplukács 

Utasi Gábor: Csúszással kezdődött a találkozó, mert a szolnoki csapat és a játékvezetők is egy baleset miatt késtek. Kicsit túl is melegítettük magunkat. Jó védekezéssel, időnként ötletes támadó játékkal tartottuk a lépést az A csoportos múlttal is rendelkező ellenfelünkkel. A negyedik negyedre elfáradtunk, kevesebb lerohanást csináltunk, így folyamatosan felállt védelem ellen kellett támadnunk. Ellenfelünk masszív zónáját sikeres kinti dobások híján nem sikerült feltörni. Ennek volt köszönhető, hogy a két csapat közti különbség tetemesre nőt. Szorosabb lehetett volna a meccs, ha az utolsó edzésen nem sérül meg Sallai Zsuzsi, illetve fiatal reménységeink se álltak most rendelkezésre. Velük szárnyalni fogunk.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -3

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!