Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A budapesti atlétikai világbajnokságon kaphatnak feladatot a vásárhelyi Mammuth Works járgányai

Az egyik legnézettebb sporteseményen sporteszközökkel cikázhatnak a különleges járművek.

A világon egyedülálló, egyedi R/C autót tervező és gyártó Kiss Attila és Kiss Csaba is bemutatkozott a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a kamara hódmezővásárhelyi szervezetének közös kihelyezett elnökségi ülésén hétfőn délután – számolt be Délmagyarország. A különleges technológiával készült, mindössze három kilogrammos, öt és fél lóerős autójukat három éve kezdték fejleszteni egy garázsban.

A hódmezővásárhelyi testvérpár nemrégiben a Cápák között című üzleti valóságshow-ban aratott óriási sikert. A befektetők rekordsebességgel tettek ajánlatot a Mammuthworks csapatának; a fiúk így hamarosan Moldován Andrással és Balogh Péterrel alapíthatnak új céget. A két cápa nem csupán pénzzel, hanem mentorálással is támogatja a vállalkozó testvérpárt.

– Az autók fejlesztésével eltöltött több mint tíz év alatt számtalan olyan lehetőség jött velünk szembe, amelyről eleinte nem sejtettük, milyen fontos mérföldkő lehet. Különösen örültünk a megyei iparkamara meghívásának – mondta Kiss Attila. Azt már Kiss Csaba tette hozzá: elképzelhető, hogy a 2023-as Budapesten rendezendő atlétikai világbajnokságon általuk tervezett autók hozzák-viszik majd a sporteszközöket – a diszkoszt, gerelyt és kalapácsot ľ a versenyzők és a bírák között. – Óriási lehetőség, ha ott lehetünk egy ilyen sportrendezvényen, ez egy újabb egyedi feladat, egy újabb kihívás – tette hozzá a lapnak Kiss Csaba.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!