Vegyen velünk lendületet! 970×250 -1

A kórház udvarán verte meg haragosát – videó

A férfi barátnője kórházi kezelésével vádolta a sértettet, s a kórház udvarén esett neki.

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult ügyben vádiratot nyújtott be az illetékes ügyészség azzal a férfival szemben, aki barátnője kórházi kezeléséért hibáztatta a sértettet, ezért megverte.

A vádirat szerint az elkövető tavaly május 17-én, éjjel, az esztergomi kórház bejáratához ment, mivel tudomására jutott, hogy barátnője kórházba került. A férfi dühös volt amiatt, hogy tudomása szerint a párja az este folyamán a sértettel fogyasztott alkoholt, ezért a sértett férfit hibáztatta a barátnője kórházi kezeléséért.

A sértett ugyancsak a kórházba tartott, amikor az elkövető őt előbb hátulról a tarkóján,  majd fején többször megütötte. A földre esett sértettet az elkövető többször fejen rúgta, és ököllel ütlegelte. A sértettnek emiatt több nyolc napon belül gyógyuló hámsérülése, duzzanata keletkezett, a cselekmény alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetett férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -2

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!