Vegyen velünk lendületet! 970×250 -1

Várandós anyukával borult fel egy autó Vásárhely határában

A négytagú család kocsija lesodródott az útról, majd felborult.

Busz és autó karambolozott pénteken Maroslele belterületén. A makói tűzoltók áramtalanították mindkét járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Senki sem sérült meg.

Súlyos sérülései miatt nem tudott ajtót nyitni a mentőknek egy idős asszony Szegeden. Péntek éjjel érkezett a riasztás, a szegedi tűzoltók létra segítségével, az ablakon keresztül jutottak be a lakásba. A mentők az asszonyt azonnal kórházba szállították.  

Balesethez riasztották a hódmezővásárhelyi tűzoltókat szombaton délelőtt. A 4421-es úton, Békéssámson felé vezető úton egy autó a nedves útól lesodródott az úttestről, majd felborult. Az egység áramtalanította, majd kerekeire állította a járművet. A járműben egy húsz év körüli várandós anyuka, apuka és négy éves gyermeke utazott. A baleset pontos körülményeit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy második emeleti lakás lakója kért segítséget vasárnapra virradó hajnalban. Elesett, önerejéből nem tudott felállni és ajtót nyitni. A tűzoltók kéziszerszámok segítségével, a bejárati ajtón keresztül nyitották fel a lezárt lakást, majd a sérültet átadták a mentők munkatársainak. 

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -2

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!