Ismét úton a „táskás” ember – hajmeresztő videóval

A láthatóan zavarodott férfi, ma délelőtt a Szeged-Vásárhely közti négysávos úton is átszaladt. Nem először teszi, veszélyeztetve a saját és a mások életét. A címlapképen a táskás ember a kerékpárúton. Gyakran letér róla.

Sokkoló felvételt tett közzé Hmvhely Carlife nyilvános Facebook csoport egyik tagja. Azt, hogy a köznyelvben csak táskás emberként nevezet férfi, Kopáncsnál átszalad a 47-es főút négysávos részén.

Mint arról már tavaly nyáron beszámoltunk, a vásárhelyi férfi gyakorta közlekedik Vásárhely és Szeged között, hol az út menti kerékpárúton, de azért a főutat is sűrűn használja, az ott közlekedő járművezetők számára hajmeresztő élményt okozva.

De volt rá példa, hogy „beragadt” a laktanyai körforgalomba, ahol nepomuki Szent János szobrát kerülgette egy ideig, csak aztán indult útnak. A táskát sem lehet tudni, miért viszi a kezében, hacsak azért nem, amit tenni szokott: ha valaki rászól, hogy menjen le az útról, akkor azzal takarja el magát. Bár sokan nevet rajta, de azért akadt olyan is, aki leírta, hogy a férfi nem a Szegednél halálos balesetet szenvedett családja miatt járkál (mert nem történt ilyesmi), hanem betegsége kergeti a gyaloglás kényszercselekményébe.

A rendőrség korábban azt közölte érdeklődésünkre, hogy az úton tartózkodás szabályainak megsértése miatt több alkalommal szabtak már ki ellene helyszíni bírságot a járőrök.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!