Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Az országos elitbe jutott a Kosársuli U14-es gárdája

Az ország legjobb 32 csapata között folytathatja szereplését a Vásárhelyi Kosársuli U14-es csapata. A Vásárhely Sólymok a Pityke KSE ellen biztosította be a feljutást egy igencsak szoros mérkőzésen.

Vuk Pavlovics együttese Nagykőrösön harcolt a felsőházba kerülésért, ahol az első meccsen egy idegőrlő mérkőzésen épphogy csak alulmaradtak a Szolnok ellen. Ám a hazaiak elleni győzelem esetén még volt esélyük a feljutásra. Nem is tétlenkedtek a Vásárhelyi Sólymok, rögtön magukhoz ragadták az előnyt, amelyet meg is tudtak tartani a mérkőzés lefújásáig, a kék-sárgák így Magyarország legjobb 32 csapata között folytathatják a szereplést, melyet január 28-án kezdhetnek meg Budapesten.

Szolnoki KA/A – Vásárhelyi Sólymok 68-63

Vásárhelyi Sólymok – Pityke KSE 76-69

Vuk Pavlovics: „Egy ponttal győzött a Békéscsaba a Szolnok ellen, így megint a mi kezünkben volt a sorsunk, ha győzünk a Pityke ellen, főtáblára jutunk. Az első félidőben kontrolláltuk a mérkőzést, mindig volt egy-egy jó védekezésünk vagy támadásunk, amivel tartottuk az előnyt. A második félidőben a 11-es mezszámban játszó Kalmár Mátét nem tudtuk hatástalanítani, nagyon ügyesen támadott és végig lőtávon belül tartotta csapatát. A kiegyensúlyozott támadójátékunk miatt végül miénk lett a győzelem. Gratulálok a csapatnak, a kitartó munka és gyakorlás meghozta gyümölcsét! Az ország legjobb csapatai ellen fogunk játszani a szezon hátralévő részében, fel kell kötnünk a gatyát és még keményebben edzenünk. Izgatottan várjuk a folytatást!”

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!