Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Összefoglaló a hivataltól: június

A Hódmezővásárhely Város gyorshír szolgálata oldal havi bontásban foglalja össze az évet. Íme, június legfontosabb történései:

Szúnyoggyérítés, zöldfelületkezelés és városkártyával ingyenes buszjáratok. Ezek voltak júniusban azok a témák, amelyek mentén a legtöbb kritikát kapta az önkormányzat a fidesz-médiában.

A valóság persze az, hogy a zöldfelületeket karbantartottuk a QTA térinformatikai alkalmazás segítségével, csak ebben a hónapban több szúnyoggyérítés is volt és a városkártyával ingyenes buszközlekedés is óránként megfordult minden buszmegállóban.

A hónap végén Gyöngyösi Ferenc lett a második teljes fizetést kapó alpolgármester, sorban a negyedik. Márki-Zay Péter polgármester ezt írta facebook oldalán róla: Biztos, hogy „Ferenc továbbra is példát mutat majd tisztességből és becsületből. Be fog járni a munkahelyére, eljár majd az értekezletekre és kiírja a szabadságait, amikor nem dolgozik. Kollégáit (vagy akár a város beszállítóit) nem politikai vagy személyes kötődés alapján választja ki, és ő nem akar majd senkit politikai okból eltávolítani. Mindenkinek köszönni fog a folyosón és nem fordítja egymás ellen a hivatal dolgozóit. Nem fogja leállíttatni az általam kezdeményezett feladatokat, projekteket, és nem fogja kizárni az ellenzékieket a választás felügyeletéből. Nem fog a pártokhoz rohangálni jóváhagyást és engedélyt kérve és nem fog kémkedésre és besúgásra rávenni városházi alkalmazottakat. Magyarán szólva normális, tisztességes vezető munkatársunk lesz, ahogy eddig is láthattuk tőle, nem pedig pártember, a gyakorta megtapasztalt rossz értelemben vett „politikus”.”

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!