Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Sokat spórolhat, aki még idén bérletet vesz a vásárhelyi uszodába

A drasztikusan megemelkedett rezsiárak miatt januártól áremelés lesz a Török Sándor Strandfürdőben és a Gyarmati Dezső Sportuszodában, de rengeteget megtakaríthat az, aki még idén bérletet vásárol a Hód-Fürdő Kft. karácsonyi akcióján.

Alsó hangon 200 millió forint lesz a Hód-Fürdő Kft. 2023-as villanyszámlája, ami egységár tekintetében hétszeres drágulást jelent két év alatt – derül ki a társaság üzleti tervéből. A vásárhelyi közgyűlés által tárgyalt előterjesztésben az is olvasható, hogy a rezsin túl a felhasznált alapanyagok árai és a munkaerő-költségek is jelentős mértékben emelkedtek az uszodaüzemeltetésnél, ezért a cég áremelésre kényszerül januártól. 

Az infláció mértékét sem éri el a tervezett 20 százalékos emelés – tudtuk meg Katona Zsolttól. A cégvezető elmondta, hátrányt szenvedtek abban is, hogy a kormány uszodatámogatási programjából egyelőre kimaradt Hódmezővásárhely, míg a környékbeli városok 20-70 milliós pluszforráshoz jutottak 2022 utolsó negyedévében, de bíznak benne, hogy a jövő év elején kapnak állami segítséget a napi működtetéshez, amelyet nem szeretnének leállítani mert fontosnak tartják a sportolási lehetőség biztosítását a hódmezővásárhelyi és környékbeli közel 1500 gyermek számára. Mivel a nehéz körülmények ellenére nyitva maradnak, megélénkült a kereslet. Szegedről vízilabdacsapatok, Orosházáról és Makóról úszók és magánszemélyek is igénybe veszik az uszoda szolgáltatásait az év végén és várhatóan a jövő évben is.

Karácsonyi bérletakciót hirdetett a Hód-Fürdő Kft. december 31-ig. Az alábbiakat kínálják a jövő évi vendégeknek:

  • 10 alkalmas bérletek kibővített 6 hónapos érvényességgel!
  • 50 alkalmas bérlet az ideinél 5%-kal alacsonyabb áron 1 éves érvényességgel!
  • Féléves bérletek 5%-kal, éves bérletek 10%-kal olcsóbban az idei árnál megvásárolhatók!

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!