Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Pénteken megőrizheti hazai veretlenségét a Kosársuli

December 16-án, pénteken 18:30-kor hazai pályán fogadja a Nyíregyházát a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjában. Az évbúcsúztató meccsen mindenképpen győzni szeretnének a kék-sárgák.

A hazai pályán eddig remekül teljesítő Kosársuli joggal bizakodik a győzelemben, hiszen a Hódtói Sportcsarnokban eddig minden meccsüket megnyerték, ráadásul a Hepp Kupában az eggyel magasabb osztályban játszó Cegléd ellen is győzelemnek örülhetett a csapat szurkolóserege. Az elmúlt hetekben nagy hátrány volt, hogy a bajnokság két éllovasa, a Miskolc és a Budafok otthonában nem volt bevethető a gárda egyik legponterősebb és legtapasztaltabb játékosa, Varga Zalán, valamint Pinnyey Márton sem. Most azonban teljes kerettel léphet pályára Vuk Pavlovics együttese.

Az ellenfél sem ismeretlen már, hiszen a nyíregyháziak otthonában győzelemmel kezdték a szezont Bálint Erikék. Azóta azonban már volt ideje hozzászokni az NB I-es hangulatához az újonc nyírségieknek, igaz, eddig mindössze csak két mérkőzést tudtak sikerrel behúzni. A legutóbbi fordulóban a Pénzügyőr ellen győztek, korábban pedig csak a Bonyhád ellen örülhettek. Ennek ellenére nem lehet félvállról venni a NYÍKSE-Szegfű Bútort, hiszen mint azt a sportrajongók tudják, mindig a kötelező győzelem a legnehezebb…

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli Nyíregyháza elleni meccse december 16-án 18:30-kor kezdődik. A találkozóra a belépés ingyenes, de pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit. A bevételt az egyesület csapatainak utaztatására fordítják.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!