Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Teljes felújítás a hódmezővásárhelyi Horoszcoop Kft.-nél

A Horoszcoop Kft-nél számos épületkorszerűsítési fejlesztés valósul meg a Széchenyi Terv Plusz program keretén belül. A fejlesztések hozzájárulnak a vevőszolgálatok és munkakörülmények javításához, a telephely korszerűsítéséhez, a fenntartható vállalati működéshez és potenciálisan további munkahelyek teremtéséhez – írja közleményében a vecsési székhelyű Horoszcoop Kft. a hódmezővásárhelyi beruházásával kapcsolatban.

A fejlesztés célja a cég hódmezővásárhelyi telephelyének teljes felújítása és korszerűsítése, hogy a cég által a régióban eladott gépek (kertészeti kisgépek, targoncák, seprőgépek, speciális eszközök, daruk stb.) szervizelése megfelelő színvonalon legyen végezhető. A korábbi állapotában a telephely nem volt alkalmas a vevők megfelelő kiszolgálására, emellett a munkavállalók munkakörülményei sem voltak ideálisak – írták.

Bár nem történt munkahelyteremtéssel kapcsolatos vállalás, a fejlesztések segítségével a jövőben szeretné a cég a jelenleg 3 fős telephelyét 8-10 fősre bővíteni. Ezen felül tervezés alatt áll egy kertészeti-erdészeti kisgépeket árusító bolt nyitása is.

A 125 millió forintos vissza nem térítendő támogatásból a következők valósulnak meg: szigetelés, műanyag nyílászárók beépítése, egy szekcionált ipari kapu beépítése, a fűtési, hűtési és használati melegvíz-rendszerek komplex korszerűsítése, a tetőszerkezet újjáépítése és a meglévő beltéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítása. Épül út és parkoló, beszereznek egy emelőkosarat, 50 kWp-os napelemes rendszert építenek ki, nyelvi képzésben valamint arculat- és márkaépítési tanácsadáson vesznek részt.

Mint arról februárban beszámoltunk, 1 milliárd 270 millió forint uniós támogatáson osztozik tizennégy vásárhelyi cég, ebből az egyik a Horoszcoop Kft.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!