Vegyen velünk lendületet! 970×250 -1

Márki-Zay feltett pár kérdést Lázárnak

Miközben Márki-Zay Péter mozgalmának amerikai támogatását a magyar titkosszolgálatok nyilvánosságra hozott jelentése is tisztázza – hiszen kiderült, hogy Márki-Zay végig igazat beszélt, a jelentésben szó sincs semmilyen bűncselekményről vagy hazaárulásról, ráadásul fillérre ugyanakkora összeget kaptak a jelentés szerint is, mint amennyit kommunikáltak végig – és miközben az a Rákay Philip, aki állami támogatásként egyetlen film elkészítésére 4,7 milliárd forintot kap egy ki tudja mikori képernyőmentéssel próbálja a teljes „baloldalt” lebuktatni, mindeközben Lázár János országgyűlési képviselő, miniszter is beállt a sorba és oldalán közzétett egy videót azzal a szöveggel, hogy: „Vajon milyen ember az, akinek az ebédjét is az amerikaiak fizetik?”

A videóban azt ecseteli, hogy külföld már 2021 nyarától beavatkozott a magyar politikába, az amerikaiaknak köszönhető, hogy Márki-Zay Péter egyáltalán miniszterelnök-jelöltté válhatott. Azt is állítja, hogy „nyilvánvalóan ők pénzeltek minden akciót”.

Erre a videóra reagált Márki-Zay Péter egy, az oldalán posztolt nyílt levéllel:

“Tisztelt Lázár János!

Megtisztelő számomra, hogy miniszteri és képviselői munkája mellett mindig szakít arra időt, hogy meséket és egyéb hazugságokat gyártson rólam és azokat széles körben terjessze.

Ön azt állítja egy friss videójában, hogy úgy indultam el a 2022-es választásokon, hogy külföldi érdekeket szolgáltam.

Miniszter Úr!

– Kérem, árulja el, hogy mióta külföldi érdek egy demokratikus jogállam megteremtése?

– Mióta külföldi érdek a tolvaj és hazug politikusok elszámoltatása?

– Mióta külföldi érdek a korrupció felszámolása?

– Mióta külföldi érdek az, hogy magyar emberek befizetett adói ne politikusok, családtagjaik és barátaik zsebébe vándoroljanak, hanem abból európai szintű egészségügyhöz és oktatáshoz jussanak?

– Mióta külföldi érdek a sajtószabadság és a bírói függetlenség megteremtése?

Ön például mit ígért Soros Györgynek a tízmillióiért cserébe ?

Feltette a kérdést videójában, hogy milyen politikus az, aki feladja ennek az országnak az érdekeit külföldiek és idegenek érdekében. Ebben egyetértünk, éppen ezért várom megtisztelő válaszát az alábbiakra:

– Milyen politikus az, aki orosz érdekeket szolgál?

– Milyen politikus az, aki 12 éve kiszolgáltatja – például az energiapolitika terén – Magyarországot Oroszországhoz?

– Milyen politikus az, aki az EU és NATO ellenségeivel szövetkezik, orosz kémeknek ad teret Magyarországon, beengedve őket a minisztériumokba, hozzáférést engedve magyar állampolgárok adataihoz?

– Milyen politikus az, aki húszezer migránsnak, köztük nemzetközi körözés alatt álló bűnözőknek és terroristáknak ad ki letelepedési engedélyt, miközben a letelepedési kötvények értékesítéséből az államot megkárosítva 150 milliárdos haszonra tett szert?

– Milyen politikus az, aki legalább tízezer magyar időskorú halálát okozta azzal, hogy a megbízható nyugati vakcinák helyett a legkevésbé hatékony kínai vakcinával oltatta őket, amit barátai közbeiktatásával, korrupt módon, kétszeres áron vett?

– Milyen politikus az, aki a magyar egyetemisták támogatása helyett kínai kommunista egyetemet akar létrehozni kínai diákoknak?

– Milyen politikus az, aki hazájában korrupcióért elítélt politikust bújtat?

– Milyen politikus az, aki egy baltás gyilkost elenged pénzért cserébe?

– Milyen politikus az, aki évtizedeken keresztül nyugati pénzt fogad el Sorostól, és ebből építteti fel magát és pártját?

Nézzen jól körbe Miniszter úr, mert ezek a politikusok ott ülnek Ön körül!”

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -2

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!