Vegyen velünk lendületet! 970×250 -1

Megvariálták egy kicsit, de nyitva a könyvtár

Egy kicsit szokatlan, hogy a kölcsönzőpult a felnőtt részlegben, a gyermekkönyvtár pedig az olvasóteremben működik a fűtési szezonban.

Az első napokban még a rendszeres könyvtárba járók is csodálkozva keresték a kölcsönzőpultot majd a gyermekkönyvtárat, annak ellenére, hogy mindegyik működik, csak nem ott és nem úgy, ahogy azt megszokták.

Bár a szájhagyomány úgy véli. hogy a fűtési időszakra bezárják a Németh László Városi Könyvtárat. de ennek a fele sem igaz. Azaz a fele félig meddig mégis az, ugyanis a gyermekkönyvtár az egykori bölcsődei épületrészben tényleg nem működik, de az olvasóterembe a keresett könyvek nagy részét (polcostól, mindenestől) átköltöztették.

A kölcsönzésre is alkalmas regisztrációs pult is megmaradt, sőt immár kettő is van belőle. Azonban az már nem bejárati lépcső tetejénél, azaz a ruhatár mellett, hanem a felnőttek számára a felnőtt, míg a gyerekek számára a gyermekkönyvtár/olvasóteremben működik.

A változás egyébként nem érinti a babaklub rendezvényeit, és a különféle előadásokat, irodalmi esteket sem. Mindkettőt az olvasóteremben tartják ezentúl (is).

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -3

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!