Vegyen velünk lendületet! 970×250 -1

Érkezik a  Lukas Graham zenekar a SZIN-re

Két nagy nemzetközi névvel rukkoltak elő a 2023-as Szegedi Ifjúsági Napok szervezői. Hétfőn jelentették be ugyanis, hogy a Lukas Graham zenekar és a világ 10 legjobb lemezlovasa közé sorolt Timmy Trumpet is fellép.

Jövőre augusztus 23-26. között rendezik meg a SZIN-t, amely hagyományosan az év utolsó nyári könnyűzenei fesztiválja. Ezúttal a szervezők jó előre jelezték, hogy ismert nemzetközi sztárokat is felvonultat majd a kínálat. A Lukas Graham zenekarról tudni kell, hogy a hét platinalemezt érő és három Grammy-jelölt “7 Years” című slágerével berobbanó együttes 2016-os debütáló albumát teltházas koncertek követték szerte a világban, és a kritikusok elismerően nyilatkoztak a bandáról.   

Timmy Trumpet Magyarországon már többször fellépett, de a Szegedi Ifjúsági Napokon még nem. Az ausztrál house DJ-producer megunhatatlan a hazai közönség számára. A sztárfellépők bejelentése mellett a Szegedi Ifjúsági Napok “egy gesztus értékű akciót is hirdetett”, miszerint jövőre nemcsak a diákoknak nyújtanak kedvezményes bérletet, hanem a tanároknak is igyekeznek segíteni ebben. Kolonics Erika, a SZIN főszervezője elmondta, mostantól az év végéig tavalyi áron hirdetik meg a diákbérletet, és ezzel az engedménnyel a tanárok is élhetnek.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!