Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A sereghajtót is letudta a HVSC

Hibátlan második negyedet produkált, s ezzel el is döntötte az Oázis SC elleni szombati bajnokit Vásárhely OB I/B-s férfi vízilabdacsapata.

A rangsor alapján egyértelműnek tűnhetett, ki nyeri a mezőny 7. és a 14. gárdájának összecsapását, de a medencében, főleg az elején, nem volt annyira magától értetődő a mérkőzés végkimenetele. A vendég fővárosiak többször is vezettek az első negyedben. A második játékrészben imponáló magabiztosságot mutatott a HVSC: négyből négy emberelőnyt és egy büntetőt értékesített, s ez idő alatt három emberhátrányt kivédekezett. Negyedik negyed elején 6 gólos is volt a különbség, ami a végére 3-ra apadt.

HVSC – Oázis SC 15-12 (4-4, 5-0, 2-2, 4-6)

Szabó Tamás vezetőedző: – Azt kértem a játékosaimtól, hogy ne a tabellán elfoglalt helyekből induljunk ki, mert az Oázis játéka hétről hétre javuló tendenciát mutat. Az első negyedben a támadójátékunk rendben volt, a 4 kapott gól ellenére a védekezésünk is. Távolról hagytuk őket lőni, sajnos egy-egy alkalommal nagyon jól eltalálták a labdát, illetve történt egy sajnálatos sérülés is, ezúton is jobbulást kívánok Daninak (Barna Dánielnek – a szerk.). A második játékrészben sikerült 5 góllal ellépni ellenfelünktől, amit a 4. negyed végééig meg tudtunk tartani, azonban az utolsó etap nagyon nem tetszett. Az előnyünk tudatában szétesett a védekezésünk, több gyengén befejezett támadásunkból lefordult az Oázis. A győzelmünket ennek ellenére nem fenyegette veszély, de jövő héten ennél jóval koncentráltabb játékra lesz szükségünk. Gratulálok a csapatomnak a 3 pont megszerzéséért, és az Oázisnak is, akik erősen hiányos létszámban végig robotolták a mérkőzést és egy pillanatra sem adták fel!

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!