Vuk Pavlovics a Kosársuli új vezetőedzője

Saját nevelésű edző váltja Slobodan Kalinicet a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli kispadján. A csapat nyáron kinevezett szerb trénere magánéleti okokból nem tudja ellátni a felnőttgárda vezetését a jövőben – számolt be róla a csapat oldala.

A Vásárhely új edzője már 2017 eleje óta dolgozik az egyesületnél, ahol edzői pályafutását is kezdte. Több korosztályban is megmutatta már tehetségét és eltökéltségét utánpótlástrénerként. Az igazi kosaras famíliából származó szakember – akinek édesapja, Predrag Pavlovics a Szolnokkal kupaaranyat nyert, és akit a szurkolók a Szombathely és a Nyíregyháza csapatából is ismerhetnek – célja, hogy a Kosársuli stabil csapatként, a saját nevelésű fiatalokat beépítve érjen el minél jobb helyezést a Zöld csoportban a szezon végére. Az új tréner motiváltan lát a munkának, hiszen óriási lehetőségnek tartja, hogy fiatalon egy másodosztályú felnőtt gárda vezetőedzőjeként próbálhatja ki magát. Kinevezése egyébként illik a klub vezetőségének elképzeléseibe, miszerint minél több elkötelezett saját nevelésű kosaras és szakember dolgozzon a kitűzött célok eléréséért az egyesületben – közölte a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli.

A kék-sárgák új vezetőedzője, Vuk Pavlovics november 22-én kedden 17:30-kor debütálhat a Hepp Kupában, ahol az eggyel magasabb osztályban játszó Cegléd lesz az ellenfél a Hódtói Sportcsarnokban.

- HIRDETÉS -

- HIRDETÉS -

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -3

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!