Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Lázár János olyan, mint a birsalma

Lázár János építési is beruházási miniszter többségében a munkájával összefüggő fotókat tölt fel Instagramra, de ha a birsalmáról van szó, többször kivételt tesz. Legújabb Facebook- bejegyzésében pedig arról számolt be, hogy elkészült az első adag birsalmasajt, melyet a felesége szívalakban, dióval tálalt.

Hódmezővásárhely egyéni országgyűlési képviselőjéről köztudott, hogy a közösségi média szinte minden eszközét aktívan használja, így nem meglepő, hogy a hétköznapjairól is sok „titkot” megoszt. Így egy korábbi Instagram bejegyzésnek köszönhetően megtudhatjuk róla, hogy egyik kedvenc gyümölcse a birsalma, amely szerinte „remek lesz befőttnek, kompótnak, birsalmasajtnak és pálinkának”.

Legfrissebb Facebook-posztjában pedig arról számol be, hogy elkészült otthon az első adag birsalmasajt, melyről fényképet is megosztott. Azt is elárulta, hogy a csemegét a vasárnapi ebéd mellé tálalta a felesége. Nem mellékesen a birsalmapálinka is készül, hiszen a cefre szépen forr. Lázár János korábban elárulta, hogy azért kedveli ezt a gyümölcsöt, mert, ahogy fogalmazott, „fanyarédes, épp olyan, mint én”.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!