Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Nincs meglepetés: ismét remekül teljesítettek a vásárhelyi ökölvívók

Kecskeméten vívták meg következő csatájukat a Hódmezővásárhelyi Box Klub versenyzői. 115 ökölvívó lépett a ringbe a Konkoly István emlékversenyen. A vásárhelyiek közül 12-en mérettettek meg.

A legújabb igazolások is lehetőséget kaptak a kupán. Ajtai Levin, Szabó Dániel és Kis Tamás is bizonyìtotta rátermettségét, csak úgy, mint Cseh Viktória.

Hegyi Dominik I. helyezést ért el nem is akárhogy. Úgy bokszolt mint egy felnőtt. Tudatosan építette fel mind a 3 menetet a közönségnek élményt szerezve. Gyönyörű technikáival és hirtelen ritmusváltásaival az ökölvívás szépségét mutatta be

-meséli büszkén a klub vezetője, Szalkai Edina.

Marton Bence és edzője

A sikerek Dominik ringbe lépése után is folytatódtak. Marton Bence első menetben döntő fölénnyel befejezte a harcot. Acsai Vivien szintén az első menetnél többet nem adott ellenfelênek. Ajtai Brendon folytatta azt, amit előző társai rövidre fogta a meccset,itt a 2.menetben ért véget a boksz.

Posztos Krisztián és Csuka Eszter meccsénél pontozással a másik felet látták jobbnak.

Összességében nagyszerű volt a teljesítmén, amit a gyerekek produkáltak. Acsai Vivienn, Marton Bence, Ajtai Brendon hárman nem is engedtek háro főként hangsúlyt fektettem,de a technikát se hanyagoltuk el. Ütés-védés megfelelő parnerrel, sok kesztyűzés meghozta gyümölcsét.

-idézi fel Edina a sikeres szereplés titkát.

A csapat legközelebb Budapesten szerepel majd december 3-án a Mikulás Kupán.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!