Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Top 50-es lett a vásárhelyi egyetemista csomagolásterve

Kovács Emese grafikusművész hallgató munkája a Prágában rendezett nemzetközi Model Young Package pályázat legjobb ötvenje közé jutott.

– Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy a Granola Show csomagolástervem bekerült a nemzetközi Model Young Package pályázat Top 50 terve közé – mondta a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kara harmadéves grafikusművész szakra járó hallgatója.

A Granola Show terve egy natúr karton dobozból, és a granolát tartalmazó pauszpapírból készült tasakból áll. A csomagoláson matricaként helyezte el az illusztrációkat és a magyarázó ábrákat, szövegeket. Ha a dobozt kinyitják, van egy elrejtett negyedik oldala, melyen állatfigurák (mosómedve, róka, mókus) és magvak, aszalt gyümölcsök illusztrációi szerepelnek. Ezek – kivágva -, ujjbábként használhatók, és a doboz kivágott oldala a bábjáték színpadjaként funkcionál.

A csomagolás gyerekek számára készült, és az a célja, hogy megbarátkozzanak az egészséges ételekkel, valamint egy közös játékra invitálja a családot.

Kovács Emeséről legutóbb akkor írtunk, amikor a nyáron kiderült, hogy a Budapesti Kínai Kulturális Központ pályázatán az öt legkitűnőbbre értékelt pályamunkája egyikét készítette el, és nem ez volt az első sikere.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!