Vegyen velünk lendületet! 970×250 -1

Debütált a Kosársuli U14-es női csapata

Az idei évben már női csapatokkal is elindul az U14-es bajnokságban a Vásárhelyi Kosársuli. Az első mérkőzéseit Szegeden játszotta Saša Vejinović csapata – adta hírül a csapat.

A két vereség ellenére is nagy lépésnek számít ez a két meccs a Kosársuli életében. A női szakág fejlesztése természetesen hosszútávon lehet majd eredményes – mondta Szabó Attila, az egyesület elnöke. Látni kell, hogy más egyesületek sok évvel előttünk járnak, és még sokat kell tanulnunk, tennünk az előrelépésért. Már az is nagy dolog, hogy a lányok ebben a szezonban is vállalták, hogy megmutatják magukat a bajnokságban – tette hozzá.

Szedeák Kiscsikók-Vásárhelyi Pumák 43:20 (13:1, 10:11, 14:2, 6:6)
Pontdobók: Borovics Boglárka , Gera Kinga Vivien, Csongrádi Anna 8, Török-Kozma Zoé, Kuklis Luca Enikő, Kovács Anna Gréta, Fülöp Hanna Zsuzsanna, Dani Tatjána 14, Szöllősi Viktória Anna 3, Kovács Melinda Loretta 1.

Szolnoki Sportcentrum-Vásárhelyi Pumák 118:7 (36:0, 30:2, 23:2, 29:3)
Pontdobók: Borovics Boglárka , Gera Kinga Vivien, Csongrádi Anna , Török-Kozma Zoé, Kuklis Luca Enikő, Kovács Anna Gréta, Fülöp Hanna Zsuzsanna, Dani Tatjána 5, Szöllősi Viktória Anna , Kovács Melinda Loretta 2.

Saša Vejinović: ,,Általában az elveszített mérkőzésekből lehet a legtöbbet tanulni, de a mai kettő után nem nagyon tudok mit mondani. A Szolnok csapata már háromszor megjárta azt az utat, ahova mi szeretnénk tartani, de van időnk szerencsére. A Szegedi csapat hasonló felépítésű volt mint mi. Ha az egyik legjobb játékosunk nem fog hiányozni legközelebb, akkor még jó mérkőzéseket is fogunk velük játszani.”

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -2

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!