Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Lázár szerint ,,Makó jól vizsgázott”

A fideszes képviselő úgy véli, a makói önkormányzat egy nagyon nehéz és felelősségteljes döntést hozott, amikor intézmények bezárásáról és egy sok pontból álló akcióterv elfogadásáról döntött.

Oldalán arról számolt be, hogy Farkas Évával egyeztetett a ,,várost érintő lehetőségekről.” Lázár meglátása szerint a döntés célja az volt, hogy ,,az energiaköltségen takarékoskodjanak és ezáltal átcsoportosítható legyen a pénz szociális kiadásokra, így segítve a lakosságot.” Hozzátette:

,,Az állam ott segít, ahol a cselekvésre megvan a képesség. Erre mindenhol van lehetőség, az a kérdés, hogy van-e akarat hozzá. Makó jól vizsgázott!”

Mint arról hírt adtunk, hatalmas megszorítást jelentettek be Makón szeptember végén. Hétfőtől többek között bezárják a sportlétesítményeket és a múzeumot, lekapcsolják a díszkivilágításokat, sőt az önkormányzati bérlakásoknál bérleti díjat emelnek novembertől. A sportpályák bezárásával lenullázták a sportéletet: a Makó FC visszalépett az NB3-as bajnokságtól, a férfi felnőtt kézilabdázók Mórahalmon játszanak, az úszók Hódmezővásárhelyre járnak.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!