Két győzelemmel rajtoltak a Vásárhelyi Bikák

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli U12-es csapata a Kiváló Kölykök Kupában játszott a hétvégén. A Cívis KK és a Lehel Kosársuli ellen is diadalmaskodni tudtak.

A Jász Nagykun Szolnok megyei kosárlabda szövetség által megálmodott és az idei évben életre hívott kupában a kelet-magyarországi régió 8 kosárlabda egyesületének (Miskolc, Jászberény, Szolnok, Szeged, Debrecen, Kecskemét, Nyíregyháza, Hódmezővásárhely) U12-es csapatai versengenek egymással. Hozzájuk csatlakozott még a nagyváradi ACS Basshet Star Oradea – tájékoztatta szerkesztőségünket a vásárhelyi csapat. Ez volt a bajnokság első fordulója.

Cívis KK Debrecen – Vásárhelyi Bikák 53 – 73
Bikák: Skoda Z. 5, Móza 3, Herczeg A. 9, Patkós 6, Kálló – Nagy 5, Papp E. 18, Hegyi 10, Török 12, Cseh 3, Forrai 2, Gajdos, Kiss Sz.

Vásárhelyi Bikák – Lehel Kosársuli 85 – 23
Bikák: Skoda 13, Móza 2, Herczeg A. 13, Patkós 4, Kálló – Nagy 3, Papp 20, Hegyi 14, Török 3, Gajdos 2, Cseh 8, Forrai 3, Kiss.

Utasi Gábor: ,,Örülök, hogy két győzelemmel indítottuk a bajnokságot. A srácok nagyon izgultak, hiszen nekik ez volt az első közös megmérettetés, viszont ez nem látszott meg a játékukon. Végig koncentráltan, lelkesen, teljes erőbedobással játszottak. Mindkét meccset a védekezésünkkel nyertük meg. A támadás pedig nyomokban már csapatjátékot is tartalmazott. Büszke vagyok a fiúkra.”

- HIRDETÉS -

- HIRDETÉS -

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!