Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Több részletben tudják csak biztosítani a megrendelt hatósági áras tűzifát az állami erdészetek

Nem tudják garantálni azt sem Csongrád-Csanád megyében, hogy a kért fafajtát kapják az igénylők.

Nem annyit és nem olyat kapnak majd – tömören így lehetne összefoglalni, mire számíthatnak az ellátás tekintetében a hatósági áras tűzifát megrendelő Csongrád-Csanád megyei állampolgárok. Ráadásul a költségeik is növekedni fognak, ha többször kell fuvart szervezniük az átvételi helyre. Márpedig erre kell készülniük az igénylőknek a régióban működő állami erdészet, a Dalerd Zrt. napokban kiküldött tájékoztatása alapján.

Ebben azt írták a megrendelőknek:

Igényét több részletben fogjuk tudni teljesíteni. 
Az óriási kedvezményes tűzifa igény miatt részteljesítésként 3 m3 lágy tűzifát/kemény tűzifát tudunk biztosítani minden érdeklődő számára azért, hogy a fűtési szezon kezdete előtt minél több háztartás kaphasson fűtőanyagot.
Az igényelt mennyiség további részét folyamatos termelésből tudjuk kiszolgálni. Természetesen keressük annak a lehetőségét, hogy többlet tűzifát szerezzünk be azért, hogy Önöket is mihamarabb ki tudjuk szolgálni.
Azonban jelenlegi fakitermelési lehetőségeink alapján nem tudjuk garantálni, hogy az Ön által kért fafajból adjunk kedvezményes tűzifát.

Nagy István agrárminiszter tegnap videóüzenetben jelentette be: az állami erdészetek az erdőkben gazdagabb vidékekről faanyagot szállítanak át oda, ahol kevesebb az erdő vagy többen élnek. Szeptember végétől vasúton és közúton szállítják a fát azokra a helyekre, ahol arra nagyobb az érdeklődés. Így jut az első ütemben 23 500 köbméter faanyag a főváros térségébe, valamint az alföldi régiókba.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!