Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Huszonkétmillióból újul meg a Sutu

A Tarjáni Olvasókör épületében már az utolsó munkálatokat, a festést végzik.

Elkészült a Tarjáni Olvasókör 22 millió forintos, uniós, TOP-os forrásból végzett felújításának zöme, a szakemberek hétfőn már az épület belső festését végezték.

– Az idén tavasszal kezdődött meg a Tarjáni Olvasókör felújítása. Az épületben akadálymentesítést végeztek, illetve korszerűsítették a teljes elektromos hálózatát, hogy az nagyobb terhelést is bírjon – mondta Molnárné Kőfalvi Ágnes projektmenedzser. Hozzátette: ez utóbbi azt jelentette, hogy korszerűbbre cserélték az összes lámpatestet.

A munkálatokat szeptember 9-én fejezte be a Sziki-Ép Kft. Ezt követően kezdték kifesteni Hódmezővásárhelyi Működtető és Szolgáltató NZrt. szakemberei végzik az épület belső festését az erre a célra biztosított 2,5 millió forint értékben.

A tervek szerint a festés a héten, vagy a jövő hét elején befejeződik, majd az olvasókör tagjai visszapakolják a termekből kikerült bútorzatot. A záró rendezvényt csak ez után, legkésőbb november 30-ig rendezik meg.

– Ez az elnyert 22 millió forint azonban csak részben tudta orvosolni azokat az idült problémákat, amikkel ez az olvasókör küszködni szokott. Most legalább olyan helyzetet tudtunk teremteni, ami biztonságossá teszi az elektromos hálózatot, érintésvédelmet, s akadálymentesítettünk – tette hozzá a projektmenedzser.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!