Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Márki-Zay szerint az lenne a legjobb, ha pártok nem is indulnának az önkormányzati választáson

Ha az önkormányzati választáson megosztott ellenzék indul, akkor a Fidesz fog győzni. Ezért fontos, hogy a pártok ne külön utakon járjanak, sőt én azt is szeretném, hogy ha a pártok nem is pártszínekben, vagy egyáltalán nem is indulnának” – jelentette ki Márki-Zay Péter hétfőn este az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Szerinte amúgy az európai parlamenti választásokkal egy napra időzített referendumon lokálpatrióta, civil közösségeknek kellene csak elindulni, hiszen – mint mondta – csak nekik van esélyük a Fidesz jelöltjeivel szemben. Márki-Zay szerint a pártok egyébként részt vehetnek ezen összefogásokban, valamint azt mondta, ha viták vannak, akkor előválasztásra van szükség az önkormányzati választások előtt. Azt azonban kiemelte, hogy az európai parlamenti választáson nincs szükség teljes ellenzéki egységre.

Beszélt arról is, csak a sajtóból értesült arról, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) sikkasztás és pénzmosás gyanújával rendelt el nyomozást a Mindenki Magyarországa Mozgalom ellen. Erről bővebben itt írtunk.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!