Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Nagy csata vár a hétvégén a vásárhelyi bokszolókra

Ezen a hétvégén rendezik meg Kiskunhalason a XXI. Testvérvárosok Kupája Nemzetközi Ökölvívó tornát. Ezen az alkalmon egy profi bokszgála is vár a nézőkre, a Hódmezővásárhelyi Box Klub versenyzői pedig már most gőzerővel készülnek a megmérettetésre.

Szalkai Edina klub vezetője elmondta a csapatból öt versenyző lép majd a ringbe a serdülő és felnőtt kategóriákban. Felnőttként Joó László, serdülőként Csuka Eszter, Hegyi Dominik, és Marton Bence indul. A megjelenést a klub fontosnak tartja, hiszen Kiskunhalas Hódmezővásárhely testvérvárosa.

Itt elmesélem ezt a hagyományt: Szalkai László nagyon komolyan vette ezt, hisz én is majdnem halasi lettem. Apukámat csábították a fővároson kívül Halasra is, de a honvágya ezt nem engedte. Szíve Hódmezővásárhelyé volt.

-meséli Szalkai Edina a Hódpressnek, aki szintén komolyan veszi a testvériséget, ezért fontos ennyire a klubnak ez a torna.

Az indulók egy része

Itt nem állnak meg. Október 7-8-án az V. Eger Kupára utaznak. Itt kevesebb létszámmal jelennek meg, mivel a serdülő és junior bokszolók az országos bajnokságra készülnek, ami november 3-6 között Csepelen lesz.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!