Egerben is nyert a HVSC

Ujházi Attila kapusteljesítményének hála három pontot hozott el Egerből Vásárhely OB I/B-s férfi vízilabda csapata a bajnokság második fordulójában.

Két idegenbeli mérkőzése után százszázalékos maradt a HVSC. Mai egri vendégjátékán jól kezdtek a vásárhelyi pólósok, a második negyed végén Benkő Martin találatai révén három gólos előnyre tettek szert, de az utolsó játékrész közepén ledolgozta hátrányát a hazai csapat. Erre Kudella Máté akciógóljával ismét vezetést szerzett Szabó Tamás együttese és már nem is engedte ki a győzelmet a kezéből. A vásárhelyiek hálóőre kimagasló, 58 százalékos hatékonysággal védett.

Eszterházy SC – HVSC 10 – 12 (3-4, 1-3, 2-1, 4-4)

Szabó Tamás vezetőedző: – Nehéz mérkőzésre számítottunk, tudtuk, hogy az egrieknek több gólerős játékosuk is van, valamint a bekkjük tavaly még az OB/1-ben játszott meghatározó szerepkörben. Felvettük azonban a kesztyűt, és nagyon harciasan, elszántan játszottunk, kézben tartottuk a mérkőzést. A negyedik negyed derekán utolért minket ellenfelünk, de örömteli, hogy maradt tartásunk, nem estünk szét és újra magunkhoz ragadtuk a vezetést. Nagyon örülök a győzelemnek, Egerben mindig nagy fegyvertény sikeresen szerepelni! Megyünk tovább, készülünk az OSC VIWA ellen!

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!