Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Vádlin harapta a rendőrnőt – videóval

A 40 éves férfi kifogásolta az ittas személyek igazoltatását, majd kalamajkába keveredett.

A rendelkezésre álló adatok szerint a rendőrök idén szeptember 4-én Debrecenben ittas személyeket vontak intézkedés alá, amelyet az egyik 40 éves férfi kifogásolt. Hangosan sértegette a hivatalos személyeket, majd bántalmazással fenyegette őket, és ökölbe szorított kézzel, indulatosan feléjük indult.

Miután a rendőrök könnyfakasztó gázt alkalmaztak a férfival szemben, az elkövető megpróbálta kivonni magát az intézkedés alól, eközben az ebben őt akadályozó rendőrnő irányába ütött, de annak kitérése miatt nem találta el.

A rendőrök testi kényszert alkalmaztak az elkövetővel szemben, aki ellenállt és többször a rendőrök felé rúgott és a vele szemben intézkedő rendőrnő vádlijába harapott.

A sértett magánindítványt terjesztett elő a sérelmére megvalósított könnyű testi sértés vétsége miatt az elkövetővel szemben.

***

A nyomozó ügyészség elrendelte az elkövető őrizetét, gyanúsítottként hallgatta ki és eredményesen indítványozta letartóztatását.

A büntetőeljárási törvény eljárásgyorsító intézkedéseit alkalmazva az ügyészség az elkövetőt holnap a Debreceni Járásbíróság elé állítja.

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség a tárgyaláson végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozza. A férfit alig egy éve ítélték végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre, minősített súlyos testi sértés miatt.

Alább a biztonsági kamera felvétele látható:

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!