Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Átadták a megújult népkerti játszóteret

13×17 méter és 24 különböző játékelem található a népkerti játszótéren található hajón, melyet ma délután avattak fel Hódmezővásárhelyen. Ez a 100 millió forintos játszótér-felújítási program legjelentősebb része, 14 millió forintba került.

Az augusztus 19-i átadást az eső elmosta, de a mai nap ünnep a gyermekek számára, akik azóta már használhatják természetesen – kezdte köszöntőjét Márki-Zay Péter. A polgármester felidézte: tavaly a kormányhivatal hiányosságokat talált azokban a játékokban, amikkel korábban évtizedekig nem volt gond. Ezt követően döntöttek úgy, hogy elbontják az összes nem EU-szabványos játékot és elindítják a programot. Ez tavaly elkezdődött, 60 millió került az idei évre és jövőre fejeződik be.

Márki-Zay Péter: A mai nap ünnep a gyermekek számára

Márki-Zay Péter az átadón kifejtette, miért jó a vásárhelyi gyermekes családoknak. Így figyelmükbe ajánlotta a városkártyát, amivel a Jovány buszok által az iskolába járás ingyenes. Hódmezővásárhely zöldebb, nyugodtabb település és a legbiztonságosabb megyei jogú város, ennek ellenére kamerafelújítási program indul. Tavaly 50 millió forintot költöttek óvodai eszközök felújítására és hamarosan elkészül a Teleki utcai bölcsőde.

A játékok és a gyermekek öröme képeinken:

  • 4
  • 1
  • 16 (1)

- HIRDETÉS -

- HIRDETÉS -

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!