Koncertekkel nyílt meg a X. Vásárhelyi Ízök Fesztiválja

Illényi Katica és a Sárik Péter Trió, majd a Popart koncertjével kezdődött meg a X. Vásárhelyi Ízök Fesztiválja vasárnapig tartó programsorozata pénteken este a Bessenyei Ferenc Művelődési Ház előtti kisszínpadon.

A különféle ételárusok és borpincészetek standjai már jóval az esti ünnepélyes megnyitó előtt várták az éhes-szomjas, vagy csak a hetet kipihenni várókat, nem is hiába. Aki vásárhelyi kürtőskalácsot szeretett volna enni, az nem hiába jött el, de akinek fagyira, pizzára vagy éppen a cigány konyhára jellemző szármára vásott a foga, az is megtalálta a számítását.

A vasárnapig tartó gasztrofesztivált Gyöngyösi Ferenc alpolgármester nyitotta meg, aki elmondta: az Ízök Fesztiváljával párhuzamosan zajlik a IV. Butellás Pálinkamustra, mely zsűrije 30 pálinkát bírált el.

– Az Ízök Fesztiváljára az idén húsz csapat nevezett, s először az ifjú- és a miniséfek is képviseltetik magukat rajta – emelte ki. – A résztvevők egyébként cigány és ukrán ételeket is megkóstolhatnak majd – hangsúlyozta, mindenkinek jó szórakozást kívánva.

A szép számú közönség elsőként Illényi Katica és a Sárik Péter Trió, majd a Popart koncertjén vehetett részt.

- HIRDETÉS -

- HIRDETÉS -

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!