Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Eszméletlenre verte, majd egy verembe rejtette élettársát – videóval

A férfi egy vita során előbb eszméletre verte élettársát, majd élettelen testét elrejtette egy állati tetemek tárolására használt verembe.

A Pest Megyei Főügyészség vádirata szerint az elkövető férfi és a sértett nő évek óta se veled, se nélküled viszonyt folytatott. A nő többször is megcsalta a férfit, illetve el is költözött tőle, majd visszatért.

2020. novemberében újra együtt laktak a férfi veresegyházi munkahelyének szolgálati lakásában. November 5-én este ismét veszekedni kezdtek, melynek során a nő bántalmazta a férfit, aki erre megragadta annak két vállát, majd nagy erővel lefejelte. A nő ettől azonnal elveszítette az eszméletét és a földre rogyott. A férfi ekkor a magatehetetlen nőhöz lépett és lábával, amelyen acélbetétes munkavédelmi bakancsot viselt, két-három alkalommal, nagy erővel felső testébe rúgott.

Mivel a bántalmazást követően a sértett semmilyen életjelet nem adott, az elkövető elhatározta, hogy eltünteti a testet. A munkájához használt traktorral az épülethez állt, majd annak utánfutójára felhúzta a sértettet. Ezután a közelben lévő, állati tetemek eltemetésére használt veremhez hajtott és a testet belehúzta. Ezt követően gallyakkal és állatbőrrel is lefedte.

A sértett eltűnését testvére jelentette be, de testét csak halálát követően három hónap múlva találták meg.

A Pest Megyei Főügyészség a férfi ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!