Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Megtartják az augusztus 20-21-én elmaradt koncerteket és programokat

Ezt Márki-Zay Péter polgármester mondta a Vásárhelyi TV Időben című műsorában. Sőt, több más rendezvényt is, ami az esős időjárásnak esett áldozatul, bepótolnak.

Szeretnének ugyanis mindenkit kárpótolni, aki nem kapta meg a számára megfelelő szórakozást. Ennek a része az újból megrendezésre kerülő ingyenes szabadtéri mozi is, bár az nem lett volna Szent István-napi rendezvény. Vasárnap este a szavazás alapján az Üvegtigrist vetítik majd.

A szeptember 9-11. közötti hétvégén rendezik meg a Vásárhelyi Ízök Fesztiválját. A bódékat nagyobb számban megtartotta a város, az árusok, akik pórul jártak a Szent István-napokon, kedvezményesen vehetnek részt ezen a rendezvényen, hogy a kiesett bevételükből minél több mégis realizálódjon náluk.

Ezen a hétvégén lép fel a BFMK előtt az Atilla fiai társulat és Varga Miklós, a PopArt, a Hódmezővásárhelyi Koncertfúvós Zenekar és a Crystal Dance Club, valamint ekkor rendezik meg a Gasztroudvart is.

Szeptember 18-án a Kossuth téren a No Sugar, valamint a Hooligans koncertjeit hallgathatja meg a vásárhelyi közönség. Rossz idő esetén ezeket a programokat a Hódtói Sportcsarnokban tartják meg.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!