Az udvaron gyulladt ki egy autó Vásárhelyen

Több tűzeset és baleset adott munkát a tűzoltóknak a hétvégén. Hódmezővásárhelyen és környékén a következő esetek történtek:

  • Pénteken délután Szegeden, a Bajai úti vasúti átjáró mellett ezer négyzetméteren égett a száraz fű és avar. A tűz továbbterjedését a szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral akadályozták meg.
  • Szombaton két személygépkocsi ütközött össze Makón, a Szegfű utcában. A makói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben egy személy megsérült.
  • Vasárnap a délutáni órákban egy hektár területen száraz fű és avar, valamint egy ötven négyzetméteres melléképület teljes terjedelmében égett Szegeden, a Lebő tanyák közelében. A város hivatásos tűzoltói négy vízsugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését.
  • Szegeden, a Dolgos utcában valamint, Szentesen, a Nagynyomás tanyák közelében összehordott szemét égett. A tűzesetekhez a szegedi és a szentesi hivatásos tűzoltókat riasztották.
  • Családi ház udvarán egy személygépkocsi motortere égett Hódmezővásárhelyen, a Tornyai János utcában. A lángokat a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fojtották el.
  • Vasárnap a reggeli órákban két személygépkocsi ütközött össze Mártély közelében. A balesethez a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket. A balesetben egy személy sérült meg.
  • Szegeden, a Berlini körúton, valamint a Pentelei soron idős személyek rosszullét miatt nem tudtak ajtót nyitni. Mindkét esetben a tűzoltók létra segítségével jutottak be a lezárt lakásokba, majd az idős személyeket átadták a mentőszolgálat munkatársainak.
- HIRDETÉS -

- HIRDETÉS -

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!