Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Tömegek szállták meg a szabadtéri mozi nézőterét

Nem csak a nézőtér telt meg, de a lépcsőkön, a közeli padokon és a fák oldalánál is ültek a nézők a Kossuth téri szabadtéri mozi pénteki nyitó filmjén.

Még a szervezők reményét is felülmúló sikere volt a ma, pénteken délután 5-kor a Kossuth téri szabadtéri mozi első filmjének. Ez nem csak a Disney-féle Vaiana, ősemberes rajzfilm érdeme volt (igen remek családi film, de 2016-ban mutatták be), de a szabadtéri mozi Gyöngyösi Ferenc alpolgármester által kitalált ötlete is tetszett a helybélieknek.

  • szabadtéri mozi (1)
  • szabadtéri mozi (4)
  • szabadtéri mozi (6)
  • szabadtéri mozi (7)

Sokan azt mondták, hogy vagy két évtizede voltak utoljára az egykori vásárhelyi Kert Moziban, melyben a filmeket a Fekete Sas oldalára festett fehér „vászonra vetítették, májustól októberig.

A Kert Mozi helyén ma a Ginkgo Hotel áll, melyet 2010-ben avattak.

A szabadtéri mozi a következő filmeket vetíti. Ma este 7-től a Queen együttes történetét feldolgozó Bohém Rapszódiát játsszák, szombaton délután 5-kor az Énekelj! című rajzfilmet, este 7-kor A tanút játsszák.

Vasárnap az ötórás előadáson A kis kedvencek titkos élete, míg este 7-től az István, a király képei pörögnek a nappali fényben is tökéletes színeket adó, nagy fényerejű LED-falon.

Az előadásokra nem kell jegyet venni!

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -2

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!