Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Áll már a hétvégi szabadtéri mozi nézőtere

Egyelőre még nem lehet beülni, de csak péntekig kell várni az első két filmre. A Kultik mozi az ilyenkor szokásos rágcsákkal is készül a Kossuth téri „kertmozi” előadásaira.

Gyöngyösi Ferenc alpolgármester ötletére augusztus 12-14-e között, azaz pénteken, szombaton és vasárnap szabadtéri mozivetítést rendeznek a Kossuth téren.

Nem is akármilyen programmal, hiszen minden nap délután két filmet is láthatnak az érdeklődők, az első leginkább a gyerekeket szórakoztatja majd, míg a második már a nagyobb korosztálytagjait is.

A tervezett moziműsor szerint 12-én, azaz pénteken délután 5-től a Disney: Vaiana, ősemberes rajzfilmét. Majd este 7-től pedig a Queen zenekar és Freddie Mercury történetét feldolgozó Bohém rapszódia látható.

A pénteki első előadásra nyitják ki legkorábban.

Egy nappal később, azaz szombaton délután 5-kor a az Énekelj! rajzfilmmusicalt vetítik, főszerepben mindenféle aranyos kisállatokkal.

Este 7-kor pedig a Pelikán József gátőr, Bástya elvtártárs és Virág elvtárs teljesedik ki Bacsó Péter szatirikus filmvígjátékában, melyben mehetünk egy kört a szocialista szellem vasútján is.

Vasárnap, azaz augusztus 14-én délután 5-től A kis kedvencek titkos életére derül fény, az animációs vígjátékban.

7-től pedig az István a király című klasszikust láthatják a szabadtéri mozi nézői.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!