Porcelanvasar 970×250 -1

Leégett egy lovaskocsi a Tölgy utcában

Rengeteg tűzeset volt a hétvégén, mutatjuk a hódmezővásárhelyi és a térségi eseményeket:

Pénteken száz hektáros területen kapott lángra a száraz fű és az avar Makó-Rákos külterületén. A tűz egy tanya tetőszerkezetében tett kárt mintegy öt négyzetméteren, valamint két villanyoszlop is leégett. A makói, a mezőkovácsházi, a hódmezővásárhelyi, a szegedi hivatásos, valamint a földeáki önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három vízsugárral és kéziszerszámokkal akadályozták meg a lángok tovább terjedését.

Huszonöt hektáron gyulladt ki száraz fű Szegvár külterületén. A helyszínre a szentesi, a kunszentmártoni és a szarvasi hivatásos, valamint a mindszenti önkéntes tűzoltók vonultak ki. Az egységek négy vízsugárral, avaroltóval és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. A munkálatokat erőgépek is segítették.

Hódmezővásárhelyen, a Bibó utcában ötszáz négyzetméteren csaptak fel a lángok péntek délután.

Kétszázhetven kisméretű szalma-, illetve szénabála, valamint lovaskocsi égett le Hódmezővásárhelyen, a Tölgy utcában. A város hivatásos egységei három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet.

Hódmezővásárhely közelében lévő tanya udvarán egy féltetős nyitott építmény égett. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével akadályozták meg a lángok tovább terjedését.

Óföldeák közelében hatszáz négyzetméteren, Mindszenten, az Áchim András utcában ezerötszáz négyzetméteren égett száraz fű és avar szombaton.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -2

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!