Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Márki-Zay Péter: Putz Anita megválasztása óta csökkent Mártély tartozása Hódmezővásárhely felé

Erről a Vásárhelyi TV Időben című műsorában nyilatkozott a város polgármestere, hozzátéve, Mártélynak vannak Hódmezővásárhely felé fennálló tartozásai, de annak mértéke eltörpül például Mindszent tartozásához képest.

Egy választási fórumon beszélt arról Lázár János, hogy még Márki-Zay Péter is reméli, hogy Ambrus István lesz a polgármester, mert akkor a tartozás vissza lesz fizetve. Hozzáteszi, ahelyett, hogy azt nagyvonalúan elengedné Hódmezővásárhely, mint nagyobb település a kisebbnek.

Márki-Zay Péter a Vásárhelyi TV-ben egyértelműen kijelentette, ő ilyet nem mondott ilyet, hogy Ambrus István győzelmét reméli. Amióta Dr. Putz Anita vezeti a települést, azóta az elődei által megörökölt, Hódmezővásárhely felé fennálló tartozása csökkent, mondta Hódmezővásárhely polgármestere. Visszafizetett korábbi adósságokat és felelősen gazdálkodott, tette hozzá.

Tartozás tehát áll fenn Hódmezővásárhely felé, ám mértéke Márki-Zay elmondása szerint nem jelentős és össze sem hasonlítható a Fidesz-KDNP vezetésű Mindszentivel, amely mintegy 60-70 millió forintra rúg.

Azt is hozzátette, ő mindig is Putz Anitát támogatta, és ez nem változott. Véleménye szerint ért el jó eredményeket a jelenlegi polgármester, aki rendben tartja a települést, a szúnyogirtás segítségével élhető az üdülőterület, színes közösségi programok vannak, amelynek példája a Mártélyi Kavalkád, amit már tavaly is szerettek volna megrendezni.

Az Időben című adást ma este tekinthetik meg a Vásárhelyi TV műsorán.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!