Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Kalapáccsal törte össze a kocsiját – videóval

Nem indult a kocsi, ezért felment a tulajban a pumpa. Vádat emelnek ellene.

Garázdaság vétsége miatt indult az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki az esztergomi lakótelepen a saját gépkocsiját rongálta meg, mert a jármű nem indult. 

A vádirat szerint a férfi még idén március 1-jén, este, egy esztergomi lakótelep előtt parkoló tehergépkocsit megpróbált beindítani, de nem sikerült. Erre a férfi mérgében ütötte, rúgta a gépjárművet, egy kalapáccsal többször beleütött az első szélvédőbe, ami szilánkosra tört.

Ezután egyszer a kalapáccsal beleütött a jobb első ablakba, majd a motorháztetőbe. A férfi a rongálást a jármű bal oldalán folytatta, perceken keresztül folyamatosan lábbal rúgta és a kalapáccsal ütötte a jármű különböző részeit.

Az elkövető zajos és erőszakos magatartására a lakótelepen több személy felfigyelt,  a szemtanúk értesítették a hatóságot.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki, továbbá a lefoglalt kalapácsot kobozza el.

- HIRDETÉS -

- HIRDETÉS -

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -3

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!