Vegyen velünk lendületet! 970×250 -1

Késsel fenyegetve próbálták megerőszakolni

A 26 éves férfi erőszakkal akart szexet egy hazafelé tartó nőtől, akit hanyatt lökött, a nyakánál erősen átkarolta, befogta a száját és fogdosta, majd egy késsel megfenyegette, elvágja a torkát.

Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 26 éves férfival szemben, aki idén áprilisban, egy hazafelé tartó nőt támadott meg, és késsel fenyegetve próbálta megerőszakolni.

A vádirat szerint a férfi még április 4-én, a késő esti órákban figyelt fel a hazafelé tartó, egyedül sétáló nőre. Amikor a sértett a XV. kerületi társasház hátsó bejáratához ért, a vádlott szexuális célzattal rátámadt, hátulról átkarolta, majd egy hirtelen mozdulattal meglökte a nőt, aki a földre esett. A férfi a földön fekvő sértettet a nyakánál erősen átkarolta és fogdosta. A nő folyamatosan ellenállt és védekezett, a férfi azonban tovább erőszakoskodott, a földre nyomta, és befogta a száját. Ezután a nő ellenállásának leküzdése érdekében a támadó elővett egy kést, amit a sértettre fogott, és közölte vele, hogy ha kiabálni mer, elvágja a torkát. Ekkor tűnt fel a közelben egy járókelő, aki a kutyáját sétáltatta. A nagy testű kutya ugatni kezdett, ami megzavarta a férfit, ezért felhagyott a támadással és elmenekült a helyszínről.

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a 26 éves férfit szexuális erőszak bűntettével vádolja, és vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban. A kerületi ügyészség arra is indítványt tett, hogy a bíróság rendelje el a vádlottal szemben korábban, más ügyben kiszabott 2 év felfüggesztett börtönbüntetés végrehajtását is. A vádlott jelenleg is letartóztatásban van.

A felvételen a férfi látható a bűncselekmény elkövetése után.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!