Halálos baleset volt Vásárhely közelében

Egy személyautó és egy teherautó karambolozott a 47-es főút 203-as kilométerénél, Hódmezővásárhely közelében, írja a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy halálos áldozata is van a balesetnek.

A balesethez riasztott szegedi és hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

a baleset miatt teljes útlezárás van érvényben a 47-es számú főúton, Hódmezővásárhely közelében.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint baleset 2022. június 29-én valamivel 13 óra előtt történt a főút 203-as kilométerszelvényében. Az elsődleges adatok szerint egy Orosháza felé tartó személyautó és egy szemből odaérkező tehergépkocsi frontálisan ütközött. A balesetben az autó vezetője a helyszínen meghalt, a másik sofőr megsérült.

A rendőrök a főút érintett szakaszát a helyszíni szemle és műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták. A forgalmat a Mártélyi úti és a Bodzási úti körforgalomban leterelik.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!