Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Vásárhelyi Őszi Tárlat: haladnak az előkészületek – nyitás október első vasárnapján

Nem csak a Tornyai János Múzeum, Könyvtár és Művelődési Központ főigazgatójának megválasztása kapcsán volt téma a kultúra, de ezen napirendi pontnál felmerült az a kérdés is, hogy miként is áll a tradicionális, idén a 68. Vásárhelyi Őszi Tárlat szervezése. Miklós Péter, az újonnan megválasztott főigazgató jó hírekkel szolgált Kis Andrea részére. Tekintsék meg a tavalyi eseményen készült képgalériánkat.

Az újonnan megválasztott főigazgató arról beszélt, hogy ütemezetten haladnak a munkálatok a Vásárhelyi Őszi Tárlat kapcsán, amely egyébként kétségtelenül az egyik legnagyobb hagyománnyal bíró kulturális esemény a városban, évtizedek óta.

Beszámolt arról is, hogy bár úgy volt, hogy Dr. Pogány Gábor már nem vállalja tovább a kurátori tisztséget, ám meggondolta magát. ezen kívül megvan a zsűri is, az operatív feladatokat pedig, hasonlóan az elmúlt évekhez, Képiró Ágnes látja el.

Egyetlen olyan pont lehet, vallotta meg őszintén Miklós Péter, ahol előfordulhat némi csúszás, ez pedig a katalógusok. Egyébként október első vasárnapján minden további probléma nélkül megtarthatják a megnyitót.

Miklós Péter válaszát minden jelen lévő megnyugodva hallgatta, a katalógusok esetleges csúszása sem okozott riadalmat.

Amíg nem érkezik el a 68. Vásárhelyi Őszi Tárlat, tekintsenek meg néhány képet a 67., ezúttal a járvány miatt, 2021 augusztusi díjkiosztójáról.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!