Márki-Zay és Lázár telefonon tartja a kapcsolatot, hamarosan ismét találkoznak

A kampányköltések elszámolásáról és a Mindenki Magyarországa Mozgalom tisztújításáról is nyilatkozott a Blikknek Hódmezővásárhely polgármestere.

“Nagyvonalú gesztust tett Magyar György a visszalépéssel. Megmondom őszintén, jobban örültem volna, ha van verseny, hiszen az sosem árt. Ahogy az sem, ha adott esetben az elnök meggyőződésével teljesen ellentétes véleményt fogalmaz meg az elnökség” – mondta a lapnak Márki Zay Péter az MMM hétvégi közgyűlésével kapcsolatban, ahol végül egyedüli elnökjelöltként indult, és négy évre ismét elnökké választotta a tagság.

A kampányköltések elszámolására vonatkozó kérdésre válaszolva kifejtette, van ennek egy jogi határideje, ami jövő május. Egy hete még 300 számla várt lekönyvelésre. Leszögezte, alapos munkát kell végezniük, nem tévedhetnek, ugyanakkor biztos benne, hogy ők lesznek az elsők, akik tételesen elszámolnak a pénzekkel.

A Blikk arra is kíváncsi volt, a május eleji közös sajtótájékoztató óta Márki-Zay beszélt-e Lázár János építési és beruházási miniszterrel. “Többször is telefonon, sőt rajta kívül három munkatársával egyeztettem. Megbeszéltük, a következő hetekben ismét találkozunk” – felelte a városvezető.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!