Vegyen velünk lendületet! 970×250 -1

Mártély: egykori sofőrjét támogatja Lázár János a polgármester-választáson

Az országgyűlési képviselő azt írta, régi munkatárs új szerepben. Ezzel jelentette be, hogy ő Ambrus Istvánt támogatja az augusztus 7-i időközi önkormányzati választáson. a Rádió 7 írja azt, hogy Ambrus a polgármesterségért száll ringbe. Ambrus István korábban épp Lázár János sofőrje volt, úgy tudjuk, hosszú időn keresztül.

Ez utóbbi információnkat több, egymástól független forrásunk is megerősítette, mint ahogy azt is, hogy Ambrus István azonos azzal az Ambrus Istvánnal, aki 2012. június 18-ától, mint személygépkocsi-vezető munkaviszonyban állt a Miniszterelnökséggel (Lázár 2012. június 2-ától volt Miniszterelnökséget vezető államtitkár, 2014-től pedig Miniszterelnökséget vezető miniszter lett).

Információink szerint Ambrus István Lázár János miniszterségének a végéig a Miniszterelnökség alkalmazottja volt.

Szintén megerősítették nekünk, hogy Ambrus István, egyesek szerint csak vezette, mások szerint most is vezeti a mártélyi Szünet Pub és Panziót, ahogy arról közvetlenül a 2019-es polgármester-választás után a helyi Mártélyi Hírek is írt. Köze tehát biztosan van Mártélyhoz, azt azonban nem tudták forrásaink biztosan megmondani, vajon Mártélyon lakik-e, bár ez nem feltétel az induláshoz, tegyük hozzá.

Lázár János mindenesetre őt támogatja és jó szívvel ajánlja a mártélyiaknak, és hozzáteszi, számíthatnak Ambrusra és rá, Lázár Jánosra is a közös munkában. A posztban egyébként nincs egyértelműen leírva, hogy Ambrus István vajon települési képviselő vagy polgármester szeretne-e lenni, de a Rádió 7 azt írta, hogy a polgármesteri székért indul.

Dr. Putz Anita információink szerint még nem döntötte el, hogy jelölteti-e újra magát.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!