Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Érettségizőket köszöntött a város

Szakmunkás vizsgát követő érettségi bizonyítványt szerzett csoportot köszöntött ma a Corvin Mátyás Technikumban Márki-Zay Péter polgármester és Gyöngyösi Ferenc, önkormányzati képviselő. Különleges osztály volt az érettségit tett 13 fő, mert tanulmányai kezdete és nagyobbik része egybe esett a pandémia időszakával.

12 főnek, a 13/E osztálynak adta át (az egy hiányzó később kapja meg) kedden délután a Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola egyik osztálytermében a város az elismerő szavait. A tanulók szakmunkás vizsga után tettek az elmúlt két napban, valamennyien sikeres érettségi vizsgát.

Több tanuló is külön dícséretben részesült, akadt aki informatika, mások például történelem tantárgyból.

A szavakon kívül a város nevében Márki-Zay Péter polgármester és Gyöngyösi Ferenc önkormányzati képviselő 10 alkalmas névre szóló uszodabelépőt, István király intelmeit tartalmazó kiskönyvet, emléklapot, valamint munkavállalást segítő kiadványokat nyújtott át.

A polgármester beszédében hangsúlyozta, az érettségi sok szakma felé nyithat új utakat, és reméli, hogy a legtöbben Hódmezővásárhelyen találják meg a boldogulásukat és a boldogságukat.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!