Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

HFC: összeállt az edzői stáb, Antal Krisztián marad a vezetőedző – vitatott pénzbüntetést kapott a klub

A következő szezonban Antal Krisztián lesz a klub NB III-as felnőtt labdarúgó csapatának vezetőedzője, írja a klub közösségi oldalán. Sajnos egy büntetéssel is sújtotta a szövetség a HFC-t, amelyet viszont több szempontból is vitat a csapat elnöke.

Antal Krisztián az elmúlt években több alkalommal is dolgozott a felnőtt csapattal, pályaedzőként segítette Koncz Zsolt és korábban Szűcs Róbert munkáját is.

Emellett a korosztályos csapatoknál is dolgozott edzőként, azelőtt pedig játékosként is segítette az egyesületet az NB III-ban.

Antal Krisztián munkáját pályaedzőként Borbás Zsolt, kapusedzőként Kovács Krisztián, erőnléti edzőként Bagi Mátyás, míg masszőrként Tóth László segíti.

Nem csak jó hírek érkeztek a csapat háza tájáról. A Magyar Labdarúgó Szövetség 1 millió forintra büntette az egyesületet, mert a 2022. május 8. napján lejátszott Szekszárdi UFC – HFC NBIII-as bajnoki labdarúgó mérkőzés 92. percében, a lefújást követően a vendég szurkolók 1 db fény- és füsthatású pirotechnikai eszközt hoztak működésbe a vásárhelyi szektorban.

Horváth Zoltán elnök bejegyzésében maximálisan vitatja a büntetés jogosságát. Meglátása szerint nem beazonosítható, hogy egy vásárhelyi szurkolóról van szó, ráadásul nekik tudomásuk sem volt arról, hogy jöttek volna vendég drukkerek a szekszárdi mérkőzésre, az egyesület nem indított szervezett szurkolói túrát.

Mindemellett mérkőzést nem a Hódmezővásárhelyi FC rendezte, nem ők voltak a felelősek a szurkolók átvizsgálásáért.

Horváth Zoltán azt is írta, nem tudják ,,farzsebből” kifizetni ezt a büntetést, ezért gyűjtést szerveznek a Hódmezővásárhelyi Futball Club 12068009-00106454-00100003 számú bankszámlájára, ahová utaláskor azt kell a megjegyzés rovatba beírni: büntetés.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!