Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Taroltak a ringben a vásárhelyiek- megtartották az I. Szalkai László Emlékversenyt

Tizenhárom egyesület, köztük többek között Makó, Kiskunhalas, Vecsés, Cegléd, Szentes, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Szeged Boxvilág, Surmann Boxklub, és a Hódmezővásárhelyi Boxbarátok 68 versenyzője osztogatta a pofonokat a Tescóban vasárnap délután.

A bevásárlóközpontban megrendezett kupa a Hódmezővásárhelyi Box Klubból Palócz Dávid és Kis Tamás izgalmas bemutatójával rajtolt el. Majd Szűcs Attila bunyójával folytatódott aki igazolta rátermettségét az ökölvívásra.

A Hódmezővásárhelyi Box Klub egy meglepetéssel is készült a közönségnek, a szorítóban boksz elemekkel vegyítették a Jerusalema táncot. A közönség tombolt, és ezután kezdetét vették az éles mérkőzések. Hegyi Dominik 33 kg- ban Vecsési visszavágóra készült,ami nagyszerűen sikerült,olyan meccset vívott akár a nagyok. A keze magasba lendült.

Ezután Marton Bence első megmérettetése következett, ahol nem csak rátermettségét bizonyította, de a második menetben döntő fölénnyel győzelmet is aratott.

Joó László felnőtt kategóriában is visszavágót bokszolt, itt az előző évben verte ellenfelét a másik helyi klubból. Laci meccse alatt izzott a ring,olyan hangulat lett úrrá, ami hajtotta szívét. Joó László ismét győzedelmeskedett.

-sorolja az eredményeket Szalkai Edina, aki édesapja emlékére rendezte meg ezt a napot.

A nap mérkőzése Hegyi Dominik-Egri Zsombor (Vecsés) lett,ahol a két fiú kupával lett gazdagabb. A klubból Marton Bence is kupát vehetett át a teljesítményéért.

A legharcosabb versenyző a Surmann Boxklubból és Kecskemétről került ki. A technikáért Köröm Ábel még egy éremmel gazdagodott.

A legeredményesebb csapat a Hódmezővásárhelyi Box Klub lett, a díjat Joó László vette át, kitartása jeléül. Ő is oszlopos tagja a klubnak.

-összegezte az eredményeket Szalkai Edina, a Klub vezetője, aki mindenki teljesítményével maximálisan elégedett volt.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!