Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ugrai Panna nem igazolna el Vásárhelyről

A felnőttek római kontinensviadalán szeretne újra rajtkőre állni a Hód Úszó SE versenyzője, aki a középiskolások múlt heti normandiai világbajnokságán hét arany- és három ezüstérmet nyert.

Hiába nyűgözte le teljesítményével az úszótársadalmat, és nyert Hosszú Katinkát megelőzve magyar bajnoki címet 100 méter pillangón, nem lehet ott a budapesti világbajnokságon Ugrai Panna.

Mivel az ifjúsági Európa-bajnokságon már nem indulhatok, szeretnék több számban kvalifikációt szerezni a római felnőtt Európa-bajnokságra. A 100 méter pillangó mellett gyorson és háton is próbálkozom. “Jó lett volna itthon, hazai közönség előtt versenyezni a Duna Arénában, de mivel nem úsztam meg az A szintet, tudomásul vettem a kapitány döntését” – mondta a Magyar Hírlapnak a 17 éves sportoló.

Az újság arról is faggatta, tervezi-e, hogy fővárosi klubhoz igazol? “Nem, mert itt van a családom, az edzőm, a barátaim. És Hódmezővásárhelyen is minden feltétel adott ahhoz, hogy bekerüljek a nemzetközi élmezőnybe.” A terveivel kapcsolatban hozzátette: “Mivel az ifjúsági Európa-bajnokságon már nem indulhatok, szeretnék több számban kvalifikációt szerezni a római felnőtt Európa-bajnokságra. A 100 méter pillangó mellett gyorson és háton is próbálkozom.”

- HIRDETÉS -

- HIRDETÉS -

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!