Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ez a hétvége a gyerekeké- kétnapos programkavalkád a kicsiknek Vásárhelyen

Már szombaton gyermeknap lesz Hódmezővásárhelyen, és egész hétvégén a város különböző pontjain kapcsolódhatnak ki. A hétvége első napján a Kishomoki Szomszédolóra várják a fiatalokat, vasárnap pedig a BFMK előtt, és az épületben is lesznek kikapcsolódási lehetőségek.

Minden évben lázasan készülnek a szerezők a Városi Gyermeknapra, ami idén is teli lesz színes és változatos programokkal, ami a 3-4 évesektől egészen 12-13 éves korig bezáróan kínál szórakozást a gyerkőcöknek.

Szombaton Kishomokon lesznek programok 9 órától, koncertekkel, kézműveskedéssel várják az ifjoncokat. Vasárnap pedig a terep egész nap a gyerekeké a BFMK előtt, ahol idén sem fogják hagyni őket unatkozni.

Délelőtt 10 és délután 18 óra között lehet jönni a gyerekeknek, a színpadon először a Léghajó Meseszínház mutatja majd be a Ludas Matyit, később pedig Füle Tomi gyerekkoncertjén is lehet majd táncolni

-mesél a színpadi produkciókról Varga Anikó, a Bessenyei Művelődési Központ intézményvezetője.

A legnagyobb szenzáció idén is a hatalmas ugrálóvár lesz, ami 8X8 méteres, és minden gyerkőc levezetheti a fölös energiáit. Várják őket óriás kifestők, óriás sakk bábuk, vagy malom játékot is lehet játszani.

Lesznek kézműves foglalkozások, népi gyermekjátékokat is megismerhetnek a legapróbbak, és szintén újításként feltűnik majd egy greenbox, ahol a gyerekek Disney hősökké válhatnak, és képen haza is vihetik majd, hogy milyen jól festettek mesehősként.

Ami eddig is nagyon bevált az Balla Gábor régi játék gyűjteménye, amiből kiállítást is rendezünk a BFMK-ban, de ez május 29-én ingyenes lesz majd a gyerekeknek és szüleiknek

-teszi hozzá Varga Anikó.

Persze a finom édességeknek sem lesz híján a gyereknap, mert lesz vattacukor, fagyi, cukorkák, és persze az elmaradhatatlan lufik is megszínesítik majd ezt az alkalmat.

- HIRDETÉS -

- HIRDETÉS -

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!